Foredrag og seminarer


Foredrag

Sæt fokus på kunstnerisk lederskab på et lederseminar eller en konference og få inspiration fra ledere og ledelsesudøvelse i kunstens verden. Foredragene tilpasses de konkrete udfordringer og tematikker, som virksomheden ønsker at belyse eller få inspiration til. Foredragene kan eventuelt tage udgangspunkt i følgende temaer:

  • Med taktstok og kjole - samspil på højeste plan

Med udgangspunkt i symfoniorkestrets organisering og rollen som dirigent sætter foredraget fokus på de kvaliteter, som ledere skal besidde i dag for at lede en stor og kompleks organisation og opnå sublime resultater på kort tid.

  • Ledelse på glat is – samskabelse og kreative processer

At opsætte en unik forestilling kræver et solidt forarbejde, samskabelse med skuespillerne og forløsning af kreativt potentiale. Foredraget tager udgangspunkt i instruktørens arbejde med iscenesættelse, illustrerer pointer med konkrete eksempler og formidler metoder til ledelsesmæssig brug af samskabende og kreative processer.

Kunstneriske arrangementer

Giv det kommende lederseminar eller -konference en ny dimension og oplev, hvordan kunst og kunstnere kan inspirere lederskab og ledelsesudvikling på en helt særegen måde. Med et kunstnerisk arrangement vil du blive beriget med teoretiske input til hovedet, berørt med følelsesmæssige indtryk og blive bevæget i nye retninger.

SamKlang i virksomheden

SamKlang udbyder musikalske arrangementer under overskrifterne:

  • Kunstnerisk lederskab Samskabelse og kreative processer i en kompleks virkelighed

  • Lederskab på vej – Faser og overgange i lederlivet

  • Ledelse i forandringstider – Følelser og reaktioner under organisatoriske forandringer

  • Samskabelse om kerneopgaven – Opnåelse af ekstraordinære resultater i fællesskab

  • Motivation og samklang – Frisættelse af de skjulte ressourcer i virksomheden

SamKlang består af ledelses- og organisationskonsulent Lars Peter Nielsen, operasanger og mezzosopran Merete Laursen og organist og koncertpianist Kamilla Sørensen. Læs mere på https://frirum-til-ledelse.dk/inspiration/samklang-i-virksomheden/

Strygerkvartet, dirigenter og instruktører

Vi laver også kunstneriske arrangementer med deltagelse af f.eks. en dirigent, en instruktør eller en strygekvartet. Efter aftale kan det også være muligt at opleve en orkesterprøve med et symfoniorkester eller en teaterprøve i forbindelse med opsætning af et konkret teaterstykke eller en opera. På hver sin måde vil sådanne arrangementer være med til at formidle forståelse, illustrere metoder og involvere deltagerne i ledelsesmæssig læring og med organisatorisk inspiration.