Zurück zu allen Veranstaltungen

High Performance

  • Odeon Odeons Kvarter 1 5000 Odense Denmark (Karte)

HIGH PERFORMANCE

ORKESTRERING OG TEAMSAMSPIL I PRAKSIS


KOLLEGIALT SAMSPIL OG ROLLEAFKLARING NÅR MUSIKKEN SPILLER

Dirigent Casper Schreiber indvier os i samarbejdet mellem dirigent og instruktør. Hvordan rollerne afklares, og hvordan man får samspillet mellem forskellige fagligheder og musiske udtryk til at gå op i en højere enhed.

MOTIVERING AF PRIMADONNAER OG KUNSTNERISKE PERFORMERE

Operachef Thomas Storm sætter fokus på, hvordan man arbejder med sangere og skuespillere, og hvordan man motiverer dem til at yde deres bedste og blive et samarbejdende team. Thomas Storm vil desuden illustrere, hvordan ledere kan bruge stemmen og kropssproget strategisk i lederrollen.

OVERVÆRELSE AF PRØVE PÅ MUSICALEN LEONORA CHRISTINA

Vi overværer og observerer en teaterprøve under ledelse af instruktør Peter Langdal, hvor han instruerer skuespillere og sangere i en udvalgt scene. Efter prøven bliver det muligt at stille Peter Langdal spørgsmål og reflektere over ledelsesmæssige aspekter ved prøveforløbet.

Frühere Veranstaltung: 4. Dezember
Co-creation
Spätere Veranstaltung: 31. Januar
Moment of Truth