Zurück zu allen Veranstaltungen

Moment of Truth

  • Odeon Odeons Kvarter 1 5000 Odense Denmark (Karte)

Moment of Truth
- når det hele spiller sammen

MAGT, MAGTSPIL OG LEDELSE – PÅ LEONORAS TID OG I DAG

Dramatiker Andreas Garfield fortæller os om tankerne bag Leonora Christina. Hvorfor hendes historie er relevant i vor tid, og hvordan magten og magtspillet udfordrer os både som mennesker og i særdeleshed som ledere. Hvad er rigtig og hvad er forkert?

SKABELSE AF ET VÆRK I ORD OG TONER

Torben Kirkegaard og Stephen Henriksen tager os med i processen med at formgive musicalen Leonora Christina. Hvordan tekst og tonesprog arbejder sammen, og hvordan idéen kommer til udtryk i et sammenvævet hele.

  • TEATERMIDDAG

  • OPLEVELSE AF MUSICALEN LEONORA CHRISTINA I ODEON

  • Forfriskning i pausen

Frühere Veranstaltung: 9. Januar
High Performance
Spätere Veranstaltung: 20. Februar
Partnership